Brumunddal slet lenge med å få hull på byllen, men etter 85 minutter og 13 målsjanser fikk endelig Aleksander Melgalvis pirket inn en ledelse til Brumunddal.

Minuttet etterpå hadde Jonatan Helmersen sjansen på tilnærmet åpent mål, men bommet likevel (se bildet).

På overtid scoret like greit Molde 2 på én av sine to sjanser i kampen og ranet med seg ett poeng hjem til vestlandet.

- Utrolig surt, sier Jonatan Helmersen.

Fikk krampe

Han kunne nesten ikke tro sine egne øyne da ballen ikke gikk i mål.

- Jeg fikk krampe i begge beina i det jeg skulle skyte. Uansett er det pinlig. En skandale av meg å ikke sette den. Jeg scorer jo vanligvis på hundre av hundre slike sjanser, sier unggutten, som var banens gigant i går. Han herjet og løp ifra Molde-forsvaret i 90 minutter. Som kantspiller i førsteomgang og som spiss i den andre.

Men da verket skulle krones, gikk ballen på utrolig vis i stolpen.

For øvrig suste hele fem Dala-sjanser i metallet i går. Helmersen var ikke alene om å brenne store muligheter.

- Uvirkelig at det ikke blir mål på den målsjansen, sa en lettere oppgitt Dala-trener Stein Rune Solbakken, før han legger til:

- Jonatan var strålende. Han har gode ferdigheter, men vi må huske at han bare er 18 år, sier treneren, etter en ny hjemmekamp uten seier.

Svartmaler ikke

Og selv om det ikke ble tre poeng på eget gress denne gangen heller, svartmalte ikke den nye hovedtreneren situasjonen i det hele tatt.

- Denne kampen her er annerledes enn de andre hjemmekampene våres. Her kommer vi til utrolig mange målsjanser og spiller bra, men klarer ikke utnytte de. Vi hadde 15 målsjanser, de hadde to. Det er lov å si at vi var uheldige, sier Solbakken.

Skuffelse

- Gutta er lei seg over å ikke vinne, for prestasjonen vår var veldig bra. Men i fotball er det nå slik at målene teller.

Molde 2 jublet som om de hadde vunnet cupfinalen over poenget de ranet med seg fra Sveum i går.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.