Jesper Sørum Johansen og Christoffer Sørum Johansen er fortsatt helt ute, mens Sindre Bjerkli, Øystein Kvello og Eiven Hølmo Solberg er så smått i gang igjen med fotballtrening på Sveum. Men Dala-trener Erik Wettermark kan ikke se at neon av dem er i startoppstillingen når Herd kommer på besøk.

- Nei det er ikke den store forskjellen i troppen fra forrige kamp, men jeg ser naturlig nok fram til å ha en skadefri tropp igjen, så det blir skikkelig konkurranse om plassene på laget.

Tre av fire mulige

Wettermark synes Dala har åpnet sesongen bra med tre seirer av fire mulig, men han mener spillerne hadde fortjent poeng også mot Levanger forrige helg.

- Jeg har etter hvert blitt flink til å legge kamper bak meg, men etter Levanger-kampen brukte jeg litt lenger tid en vanlig. Vi styrte kampen og var såpass gode at vi hadde fortjent poeng, men gjorde noen tabber; feil som vi vanligvis ikke gjør. Blant annet kastet keeper Christian Bjerke ballen i beina til en motspiller.

- Men jeg er ferdig med den kampen, og nå gjelder det å ha fokus på oppgavene mot Herd.

Skal prege kampen

Etter en god åpning er Dala-treneren opptatt av at laget også skal lykkes like godt når de nå legger ut på den videre ferden i 2. divisjon. Han har ikke sett motstander Herd, men sitter på flere opplysninger.

- Jeg har naturligvis registrert at de ikke har vunnet i serien ennå, men samtidig sluppet inn få mål. Likevel bør dette være en kamp vi skal styre hjemme på Sveum, mener Erik Wettermark, som også var trener i Dala da laget slo Herd 3-1 både hjemme og borte i 2011.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.