Forrige lørdag ble det klart at Wettermark valgte å skille lag fra Brumunddal etter uenigheter om organiseringen i den sportslige ledelsen.

Han trivdes ikke i sin rolle som assistent, og da forslaget om å dele hovedansvaret ikke ble innvilget fant han ut at det beste var å trekke seg, av egen fri vilje.

Rune Pettersen har vært Dala-kaptein denne sesongen. Han mener det er leit at gamlesjefen nå er borte.

Stort tap

- Trist at han gir seg her i klubben. Det er på ingen måte noe jeg hadde ønsket. Jeg trivdes godt med Erik og skulle gjerne hatt han med videre, sier Pettersen.

Han mener klubben blir en ressurs fattigere uten Wettermark.

- Ingen tvil om at vi mister mye fotballfaglig kunnskap. I tillegg er han veldig flink til å jobbe med folk.

Wettermark kjente på at følelsen, innlevelsen og ansvarsforholdet ikke var det samme som assistent, i forhold til hva han var vant med da han hadde hovedansvaret.

- Forståelig

- Jeg synes jo han hadde mye å bidra med også som assistent, men så trivdes han jo ikke. Etter alt han har gjort i denne klubben og den posisjonen han har her, så har jeg forståelse for at han valgte å trekke seg, sier Dala-kapteinen, og legger til:

- Men jeg aner ikke hva som er sagt og gjort i bakgrunnen mellom han og klubben her.

Tror på bra høst

Lørdag braker høstsesongen i gang for Brumunddal da de tar imot Valdres på Sveum klokka 16.

Pettersen mener Ringsaker-laget har en spennende andre halvdel av sesongen foran seg.

- Vi jobber på videre selv om Erik er borte. Jeg tror faktisk laget vårt er enda sterkere nå enn det var i vårsesongen, fordi flere spillere er tilbake fra skade. I tillegg har vi hentet en spennende spiller som forhåpentligvis får det til å løsne litt på målscorings-fronten. Pablo besitter i hvert fall egenskaper vi har manglet tidligere.

Brumunddal vant 2-0 mo Valdres på Blåbærmyra i årets første seriekamp.

- Derfor må vi nok finne oss i å være favoritter denne gangen, sier han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00