– Ja, det er riktig. Det ble til det. Vi er vel enige om at ingen av oss har fått ut det fulle potensialet, forteller sportslig leder i Brumunddal, Hans Ødegård, til HA-sporten.

Han forteller at Krasnici i lengre tid har signalisert at han vurderte å forlate klubben.

Oppfylles spissens ønske

– Da synes vi det er greit å la ham reise tilbake til der han kommer fra. Han hadde med seg dama da de kom rett etter jul. De trivdes veldig godt i Brumunddal, men han har ikke lykkes sånn som vi, eller han hadde håpet. Da synes vi at hans og hennes ønske får være tungen på vektskåla, forklarer Ødegård.

Dalas sportslige leder forteller at dette langt fra var noe som kom overraskende og brått på klubben, og nå har de allerede satt i gang søket etter erstatteren for Krasnici, som scoret sitt første seriemål for Dala under helgens 2-0-seier over Strindheim.

På spissjakt

Ødegård forklarer at de leter bredt etter ny spiss.

– Det er Norden, da, for å bruke et sånt begrep. Vi har hatt suksess med det før, så vi er ikke fremmede for å bevege oss ut i de nordiske land. Men, for all del, dukker det opp noe lokalt eller regionalt, så ser vi på det også.

Onsdag ble det klart at Brumunddal mottar 100.000 kroner i kompensasjon fra HamKam etter overgangen til Kevin Knappen.

Bruker frigjorte midler

Ødegård forteller at disse pengene ikke er tiltenkt en ny spiss.

– Nei, vi forholder oss til det sportslige budsjettet vi har, så disponerer vi pengene ut ifra det, forklarer Ødegård, som også forteller at Knappen-pengene ikke går inn i den potten.

– Så pengene for Knappen skal ikke brukes på ny spiller?

– Nei, ikke i utgangspunktet. Nå har vi fristilt én spiller, så da får vi i første omgang prøve å bruke de frigjorte midlene der, forteller Ødegård, som sier at Dala har satt i gang nettverket sitt i jakten på ny målscorer.

– Vi håper å ha en ny spiller på plass så fort overgangsvinduet har åpnet, sier Ødegård.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.