Brumunddal
Slik oppsummerer sportslig leder i Brumunddal fotball, Tom Søgård, møtet som spillere og trenerapparatet hadde på Sveum mandag.
- Det ble tatt selvkritikk på at fokus og treningsdisiplin ikke hadde vært på topp. Dessuten fikk vi et trenerskifte midt i sesongen, men det var selvsagt ikke uten grunn. Treneren (Erik Wettermark) var overrasket over at det var såpass mye å reparere etter fjorårssesongen, og mye av det som skulle repareres sitter mellom ørene på spillerne. Vi har stort sett spilt med det samme mannskapet i år, som vi hadde i fjor. Det er ikke spillermateriellet som er for dårlig, sier Søgård.
Konklusjonen ble at problemene ligger i psyken til spillerne. Dette forundrer oss og vi undrer oss hvordan dette kan ha skjedd, men det viktigste var at vi fikk snakket ut og at vi er på veg i riktig retning.
De som stilte på møtet, ble dessuten enige om å gjennomføre sesongavslutningen med stil.
- Vi har æren å spille for, og den er viktig. Hvis vi rykker ned, skal vi gjøre det med stil. Og om det blir så galt, skal vi opp igjen med begge lagene etter neste sesong. Brumunddal skal ha ett lag i 2. divisjon og ett i 3. divisjon i sesongen 2014, sier Søgård.
- Har sponsorene vært kritiske mot det som skjedd i klubben denne sesongen?
- Nei, de har stilt seg bak oss og støttet oss hele vegen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00