Brumunddals seier i borteoppgjøret mot Gjøvik-Lyn var en sterk prestasjon, og fortsatt har de blåhvite til gode å slippe inn baklengsmål i årets 2. divisjon. Laget måtte gjøre store endringer på grunn av skader både før og under lørdagens match, men hele stallen er tro mot det taktiske opplegget fra trenerteamet. Akkurat nå fremstår laget bunnsolid. Tre seiere av tre mulige og en målforskjell på 5-0 viser styrke.

- Jeg er veldig godt fornøyd med gjennomføringen av denne bortekampen, sa Erik Wettermark rett etter kampslutt. - Det ble ingen spillemessig stjernekamp fra vår side, men vi hadde god kontroll. Gutta skal ha ros for den taktiske gjennomføringen, og jeg kan ikke huske sist vi spilte tre seriekamper på rad uten å slippe inn mål, sa Erik til HA-sporten.

Jonatan Helmersen og Gaute Granmo besørget Dalas mål mot Gjøvik-Lyn. Målene kom på gunstige tidspunkt i kampen. Jonatan vant en duell med keeper og headet ballen i det åpne målet ti minutter før pause. Gautes scoring kom fem minutter ut i andre omgang. Han fikk en fin frispilling og satte ballen iskaldt inn i hjørnet. Begge gutta fikk nok en gang presentert seg som typiske goalgettere.

Øystein Kvello, Aleksander Melgalvis Andreaasen og Sindre Bjerkli måtte alle kaste inn håndkleet på grunn skader og sjukdom før kampen. I tillegg ble både Christoffer Heier Solbakken og Jonatan Helmersen skadet i første omgang. Erstatterne gjorde jobben sin, og akkurat nå kan støtteapparatet til Dala være glade for t de har en god og bred spillerstall. Det kan bli gull verdt i fortsettelsen.

Mange av Dalas spillere gjennomførte en god match. Christian Aarbogh Bjerke var trygg i målet og dirigerte sine tropper på en utmerket måte. Rune Pettersen bandt den bakre fireren sammen, og på midtfeltet la Andreas Hovemoen ned en kjempejobb. Lengst framme skal Erik Sigtbakken nok en gang ha honnør for oppofrende og godt kantspill.

Dala møter Levanger i neste seriekamp på eget gress. Så langt har trønderne imponert. Det ligger an til et spennende toppoppgjør på Sveum om en drøy uke.

Kampfakta:

Gjøvik-Lyn - Brumunddal (0-1) 0-2

Mål:

35 minutter: 0-1 Jonatan Helmersen. 50 minutter: Gaute Granmo.

Brumunddals lag:

Christian Aarbogh Bjerke, Jesper Sørum Johansen, Øyvind Melgalvis, Rune Pettersen, Vegard Ruud, Andreas Hovemoen, Christoffer Heier Solbakken, Olav Muhlbradt Sveen, Erik Sigtbakken, Gaute Granmo og Jim Sørum Johansen.

Bytter: Jonatan Helmersen for Chrisoffer Heier Solbakken. Eldar Hadzimehmedovic for Jonatan Helmersen og Fredrik Haave Andersen for Jesper Sørum Johansen.

Hoveddommer:

Shervin Heydary, Løten FK.

Tilskuere:

320 betalende

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.