Kevin Knappen var fornøyd med kampen:

- Vi kan bare stryke de første 30 minuttene, de var dårlige. Ellers synes jeg de siste 15 minuttene av kampen var veldig bra, sier Knappen som likte at Saihou Jagne skrev seg på scoringslisten.

- Det er bra at CH scorer, og bidrar med mål. Jeg vil også berømme Jonathan, som satte fart og utfordret. 

Helmersen kom inn som innbytter, men måtte gi seg igjen etter en skade.

Tidlig ledelse for strindheim

Strindheim tok tidlig ledelsen, etter ett godt skudd rett utenfor 16-meteren. Målet kom etter bare tre minutter. Etter dette var kampen jevn, uten noen som tok virkelig tak i kampen.

Etter 39 minutter ble en høy ball spilt inn i feltet, og stopper Håkon Aalmen scoret med hælen. Ett meget fint mål av midstopperen. Dette førte til at det sto 1-1 til pause.

Jevnspilt andre omgang

2. omgang var jevnspilt, helt til nysigneringen Saihou Jagne fyrte av fra 20 meter etter cirka 80 minutter. Han gikk på tvers, og avsluttet med et kjempeskudd oppe i høyre hjørne, utagbart for keeper. Det var nok til at Dala tok seieren 2-1.

Brumunndals lag: Christian Aarbogh Bjerke, Håkon Aalmen, Fredrik Haave Andersen, Kjetil Gerhardsen, Rune Pettersen, Dardan Rexhaj, Christoffer Heier Solbakken, Tanoh Franck Boris Semou, Andreas Hovemoen, Alain Junior Olle Olle, Saihou Jagne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.