• FIKK DET TØFT: Knappes gutter fikk det tungt mot Nardo.

(Brumunddal - Nardo 0-4)

Brumunddal har startet sesongen svært solid defensivt, men i dag fikk de hvite og blå en oppvisning i effektivt angrepsspill. Hele fire ganger måtte Rickard Claesson plukke ballen ut av nettet. 

Claesson på halvdistanse

Martin Lundal sendte gjestene i føringen da han fyrte av et tilsynelatende enkelt skudd fra 20 meter. Rickard Claesson var på ballen, men klarte likevel ikke å forhindre mål.

Like etterpå gikk det fra vondt til verre for hjemmelaget. En lang ball ble slått opp på 20 meter. Claesson kom ut, men feilberegnet totalt, og Joakim Danielsen Solem fikk en enkel jobb med å heade ballen i bue over svensken. 

I sluttminuttene av omgangen scoret Nardo sin tredje goal. Etter masse klabb og babb havnet ballen i beina til Magnus Aasarød, som chippet ballen lekkert over Claesson.

- De scorer på alle sjansene sine i første omgang. Vi ble som smågutter i egen boks, og det holder ikke på dette nivået, sier Rickard Claesson.

tidlig scoring

Det tok kun tre minutter før spikeren satt i Brumunddal-kista. Et lavt frispark ble lagt inn på første stolpe, og en umarkert Magnus Aasarød fikk en enkelt oppgave med å trille ballen under Claesson.

Andreas Hovemoen serverte Simen Haugen en flott pasning på to meter. Hamar-gutten dundret ballen i tverrliggeren og ut.

Trener Kevin Knappen var langt ifra fornøyd etter kampen.

- Vi ser ut som et skadet dyr utover i kampen. De scorer på alt som er av sjanser. Ingenting sitter for oss, sier Kevin Knappen, før han fortsetter: 

- Det var vondt å se hvordan vi forsvarte oss. Vi slet fryktelig med markeringsspillet.

Dalas Lag (4-2-3-1): Rickard Claesson - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Håkon Aalmen, Torgeir Strand Osmo - Franck Semou, Christoffer Heier Solbakken (Per Anders Skjelseth 71.) - Gulbetin Güven (Pablo Gabasa Gascon 86.), Jonatan Helmersen, Andreas Hovemoen - Alain Junior Olle Olle (Simen Haugen 63.)

Benk: Stein-Erik Bjønness Werven, Jesper Sørum Johansen, Pablo Gabasa Gascon, Kjetil Gerhardsen, Esten Grini, Per Anders Skjelseth, Simen Haugen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.