Det var Kim Over Riksvold som ble den store helten for trønderne. Han driblet seg igjennom Dala-forsvaret og satte ballen vi Bjerke og i mål. 

Men Brumunddal var best i en forholdsvis jevn førsteomgang og ledet fortjent til pause. 

Målet kom etter godt spill fra hjemmelaget. Fredrik Haave Andersen fosset nedover høyrekanten fikk lagt inn under press, på bakre stolpe ventet Helmersen og fikk headet ballen på mål, keeper Rune Johnsen reddet, men på returen ventet måltyven Jagne og sendte Dala i føringen bare minutter før pause. I tillegg til scoringen hadde Jagne en stor sjanse tidlig i førsteomgang. 

I andre omgang åpnet også hjemmelaget best og gikk tydelig for den viktige 2-0 scoringen, men den kom aldri til tross for et godt press fra hjemmelaget. 

For det var innbytter Roholla Iqbalzadeh som tegnet seg på scoringslisten da han var frempå på en corner. 

Brumunddal fortsatte imidlertid å skape sjanser og Adem Guven burde ha gitt Dala ledelsen, men i stedet ble Riksvold matchvinner med et lekkert dribleraid. 

Byåsen har ikke tapt siden 15. august og kommer til Sveum med stor selvtillit. De siste fem kampene har endt med fem seire med 1-0 over Elverum sist helg.

Brumunddal har heller ikke vært dårlig i høst og stod med åtte kamper på rad uten tap og kunne ha klatret opp på andreplass på tabellen med seier. 

Både HamKam og Elverum spilte uavgjort og det betyr at de nå er forbi Brumunddal på tabellen med Elverum på andreplass, HamKam på tredjeplass og Brumunddal på fjerdeplass. Kongsvinger leder som kjent avdelingen. 

Brumunddal stilte følgende lag:

Christian Aarbogh Bjerke - Fredrik Haave Andersen, Håkon Aalmen, Rune Pettersen, Alain Junior Olle Olle - Dardan Rexhaj, Franck Semou - Jonathan Helmersen, Andreas Hovemoen, Vegard Ruud - Saihou Jagne

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.