Det var Kim Over Riksvold som ble den store helten for trønderne. Han driblet seg igjennom Dala-forsvaret og satte ballen vi Bjerke og i mål. 

Men Brumunddal var best i en forholdsvis jevn førsteomgang og ledet fortjent til pause. 

Målet kom etter godt spill fra hjemmelaget. Fredrik Haave Andersen fosset nedover høyrekanten fikk lagt inn under press, på bakre stolpe ventet Helmersen og fikk headet ballen på mål, keeper Rune Johnsen reddet, men på returen ventet måltyven Jagne og sendte Dala i føringen bare minutter før pause. I tillegg til scoringen hadde Jagne en stor sjanse tidlig i førsteomgang. 

I andre omgang åpnet også hjemmelaget best og gikk tydelig for den viktige 2-0 scoringen, men den kom aldri til tross for et godt press fra hjemmelaget. 

For det var innbytter Roholla Iqbalzadeh som tegnet seg på scoringslisten da han var frempå på en corner. 

Brumunddal fortsatte imidlertid å skape sjanser og Adem Guven burde ha gitt Dala ledelsen, men i stedet ble Riksvold matchvinner med et lekkert dribleraid. 

Byåsen har ikke tapt siden 15. august og kommer til Sveum med stor selvtillit. De siste fem kampene har endt med fem seire med 1-0 over Elverum sist helg.

Brumunddal har heller ikke vært dårlig i høst og stod med åtte kamper på rad uten tap og kunne ha klatret opp på andreplass på tabellen med seier. 

Både HamKam og Elverum spilte uavgjort og det betyr at de nå er forbi Brumunddal på tabellen med Elverum på andreplass, HamKam på tredjeplass og Brumunddal på fjerdeplass. Kongsvinger leder som kjent avdelingen. 

Brumunddal stilte følgende lag:

Christian Aarbogh Bjerke - Fredrik Haave Andersen, Håkon Aalmen, Rune Pettersen, Alain Junior Olle Olle - Dardan Rexhaj, Franck Semou - Jonathan Helmersen, Andreas Hovemoen, Vegard Ruud - Saihou Jagne

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00