BRUMUNDDAL: Det er ikke bare Eirik Olssen som serverer lange, sjanseskapende innkast i Brumunddal. I fjor scoret Dala åtte-ti mål etter Olssens lange kast.
I er det Magnus Nysveen sine lange innkast som har skapt store sjanser og endt med scoring. Fire mål så langt er resultatet: mot Kristiansund, Aalesund 2, Herd og sist i lørdagens kamp mot Bærum.
Men Nysveen, som vikarierte som kaptein for Øyvind Melgalvis, kan så mye mer enn å kaste langt. Lørdag spilte han en meget god kamp som midtstopper, og var utvilsomt sitt lags beste spiller.
- Magnus er også en treningsspiller. Han gir alt både på trening og i kamp, sier Øyvind Teslo i Dalas sportsutvalg.
24-åringen debuterte på Dalas lag som 17-åring og er nå inne i sin åttende A-lagssesong. Men han spiller med smerter.
- Jeg sliter med vonde knær, og har vært ute en del tidligere sesonger. Det året vi rykket opp, var jeg ute en halv sesong da jeg fikk operert bort en godartet svulst i venstre kne. Men det har også vært noen strekte leddbånd og noe småtteri. Det går greit å spille, men det er vondt etterpå, sier Nysveen.
For 24-åringen var det en mager trøst at han selv spilte en god kamp.
- Jeg synes det gikk greit, men det hjelper ikke mye så lenge vi taper mot Bærum. Det viktigste er å vinne, sier Magnus Nysveen til HA-sporten.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.