Brumunddal – Lillestrøm 1–6 Før pause ble Dala og Raymond Lundquist tatt på fart av Lillestrøm. Etter kampen gikk Henning Berg bort til høyrebacken og skrøt av nivåhevingen hans i 2. omgang.
BRUMUNDDAL: Erik Wettermark satte inn Raymond Lundquist på høyrebacken for bedre å kunne matche tunge Lillestrøm i lufta.
Samtidig visste han at det var sjanser for at Lillestrøms venstrekant kunne hete Erling Knudtzon.
– Så vidt jeg har hørt er han Tippeligaens raskeste spiller på 40 meter. Jeg gledet meg ikke til å møte ham, smiler Lundquist.
Og tempoet ble også synlig.
Hele Dala ble tatt på fart av Lillestrøm.
– Vi trodde vi var gode på overganger, vi. Men dette var nivåforskjell, smiler assistenttrener Karsten Thune.
– Håndterte det veldig bra
Og en av dem som fikk trøbbel, var høyrebacken fra Ottestad.
– Han slet litt i første omgang. Erling er hurtig og god, og var veldig på i dag. Derfor fikk backen deres også litt tyn fra våre supportere, sier LSK-trener Henning Berg til HA-sporten.
Men etter hvilen var det annerledes.
– Han håndterte det veldig bra, og det var imponerende hvordan han klarte å løfte seg til 2. omgang, sier Lillestrøm-treneren, som sa nettopp det til Lundquist etter kampslutt.
– Berg kom bort og skrøt av 2. omgangen min. Han mente jeg måtte være sterk mentalt, og var imponert over at jeg klarte å holde fokus mot Tippeligaens kanskje raskeste ving, sier Lundquist.
Berg en av heltene
Det føltes naturligvis godt.
– Det var stort. Berg har alltid vært en av heltene, ettersom jeg er Manchester United-supporter. Det blir nok ingen overgang med det første, men likevel gøy, smiler backen, som forklarer at han etter pause klarte å ta ut mer rom når Knudtzon ikke hadde ballen og at det på den måten var lettere å stoppe hurtigtoget.
– Få Hennig til å ringe Erik
– Moro å se at Raymond hevet seg. Han tok nesten luven av Knudtzon etter pause, sier Dala-trener Erik Wettermark. Lundquist har vært litt ute av laget i sesonginnledningen.
Han forteller at det er skuffende ikke å spille, men klager ikke av den grunn.
– Wettermark er veldig flink til å ta ut laget ut fra ventet kampbilde. I dag skulle jeg inn for å hjelpe til i lufta. Jeg synes ikke Frode Kippe kom til så mange ganger. Men kanskje jeg skal få Henning til å ringe Erik og skryte litt av meg så jeg får spille neste kamp, gliser «Super-Raymond», før han igjen blir alvorlig.
– Jeg er storfornøyd med å få være en del av laget, og så lenge Brumunddal berger plassen i divisjonen er jeg glad.
Like glad var han ikke over resultatet i går. Lundquist synes seks baklengsmål ble litt mye.
– Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen, men ikke resultatet. Samtidig må vi tenke på at Lillestrøm stilte med nesten fullt lag, og da skal det være forskjell, sier Lundquist.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.