BRUMUNDDAL: Fotballpresident Yngve Hallén besøkte Brumunddal lørdag. Her delte han blant annet ut en fairplaypris til et tiårslag.
Hallén ble valgt til ny fotballpresident på tinget tidligere i vår, og nå er han på sjarmoffensiv eller signingsferd rundt i Fotball-Norge.
I pausa i kampen mellom Brumunddal og Raufoss var det utdeling av fairplayprisen i samarbeid med Eidsiva Energi, der de aldersbestemte lagene i Brumunddal har jobbet med holdninger og positiv atferd.
Alle lagene hadde sendt inn forslag til hvordan klubben kan bli enda bedre på fair play, og vinnerlaget ble gutter 2000-1, som jublende kunne motta en sjekk på 10.000 kroner.
Vinnerforslaget fra laget inkluderer blant annet at foreldregruppa til hvert lag skal stå sentral i arbeidet med holdninger, slik at foreldre og spillere har samme forståelse.
- Vi er veldig godt fornøyd med fotballpresidentens besøk, og han var imponert med vårt arbeid med fair play, og med vinnerforslaget, sier Guttorm Tysnes.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.