I begynnelsen av juni trappet Wettermark ned til å bli assistent med Stein Rune Solbakken som hovedtrener i Ringsaker-klubben på grunn av en meget tidkrevende jobb. 

Det var en rolle Wettermark fant ut at han følte seg utilpass i. 

- Det tok ikke lang før jeg fant ut av jeg misstrivdes i rollen som assistent, sier Erik Wettermark. 

- Det gikk på at følelsen, innlevelsen og ansvarsforholdet ikke lenger var det samme verken innad eller utad. Jeg vet hva jeg selv har bidratt med tidligere og da ble det kunstig å være assistent. Det passet meg ikke, sier han. 

Ovenfor klubben foreslo han derfor før fotballferien at hovedtrener-ansvaret kunne være likedelt mellom han og Stein Rune Solbakken. 

Uten at klubben ga gjennomslag for idéen. 

- Det ble ikke godtatt av klubben, og da har jeg selv bestemt meg for å trekke meg. Jeg er uenig med klubbens beslutning, men vil likevel presisere at jeg forlater klubben med egen vilje. Jeg kunne sikkert fortsatt i samme rolle som den siste måneden, men jeg trives altså ikke som assistent. Det er fair at klubben ikke aksepterer forslaget mitt. Jeg og Tom Søgård har blitt enig om å være uenig, sier han. 

Leder i Brumunddal fotball, Tom Søgård, skriver følgende i en SMS til HA-sporten. 

- Partene er uenig om organiseringa og klubben ser seg ikke i stand til å innfri Eriks ønsker. Han ønsker da selv å gi seg, og vi tar det til etterretning selv om vi beklager det. Men det er lov å være uenige og det er godt vi skiller som venner. 

Når alt kom til alt, synes Wettermark det er kjedelig at hans tid i Brumunddal ender på denne måten. Likevel kommer han til å se tilbake på tiden i klubben med drøssevis av gode minner.

Han pratet med- og informerte spillerne før treningen lørdag. 

Narve Solvoll går fra å være hovedtrener for rekruttlaget til å bli assistent i trenerteamet rundt A-laget. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.