Brumunddal
Marius Holt leverte en kanonomgang i sin retur på Sveum. Løten-gutten noterte seg for to mål og var en konstant trussel mot Ørn Horten-forsvaret.
Men så sa det stopp. Etter drøye 56 minutter vant Holt et innkast. 24-åringen la fra seg ballen til en lagkamerat, før han plutselig måtte legge seg ned.
Ambulansepersonellet ble tilkalt, og Holt ble etter hvert fraktet til sjukehus.

Undersøkes

I går kveld sendte Holt følgende tekstmelding til Dala-leieren.
«Alt går bra. Flere undersøkelser og prøver venter. Men jeg føler meg fin. Takk for all omtanke».
Assistenttrener Øyvind Teslo var den som tok seg av Holt sammen med ambulansepersonellet:
- Trolig har han besvimt, og da vil vi ikke ta noen sjanser. Derfor tar vi en grundig sjekk.
I pausen fortalte Holt at han ikke følte seg helt vel, og Dalatrenerne planla et tidlig bytte, men rakk det ikke før dramatikken startet for tilskuerne.

ikke tilfeldig

Holt gjorde uansett jobben sin lørdag. 24-åringen returnerte til Sveum sammen med Erik Wettermark, og i den første hjemmekampen løsnet det.
Erik Sigtbakken skulle løpe seg i hjel som midtspiss, mens Holt skulle skjære inn fra venstrekanten. Det fungerte optimalt.
- Marius kan skape muligheter på egen hånd. Så vet han hvor målet står. Det er ikke tilfeldig at han scoret to ganger, sier trener Erik Wettermark.

god Haave Andersen

Johan Wennberg måtte sone karantene. Derfor flyttet Wettermark Fredrik Haave Andersen opp fra høyreback til indreløper. Det ga full uttelling.
- Fredrik responderte enormt bra, sier treneren.
Haave Andersen var nest sist på ballen da Marius Holt sendte Dala i føringen. Han var også mannen som sendte en perfekt gjennombruddspasning til Holt, som sørget for 2-0, etter å ha lurt av en forsvarer.

tvilsom utvisning

Rett før hvilen fikk Ørn straffespark.
Den satte Kristoffer Silberg via Bartosz Deregowski og i mål. Ørn tok tidlig kontrollen i første omgang, og de skulle få litt hjelp og.
Andreas Løseth Johansen kom inn som innbytter for Holt. Elleve minutter senere fikk han marsjordre. «Anna» kom knallhardt inn i en takling mot tidligere HamKam-spiller Jørgen Jalland, men holdt beina langs bakken. Likevel mente dommer Stig Unhammer at taklingen kvalifiserte til rødt kort.
I stedet for en Ørn Horten-utligning, hadde Brumunddal flaks. Rune Pettersen spilte Vegard Ruud fri med en utsøkt pasning. Dessverre fikk ikke Ruud helt kontroll på ballen, men han fikk hjelp av en Ørn-forsvarer som sendte ballen via Ruuds bein og mellom keeperens bein.
- Jeg unner gutta denne seieren. Vi har spilt tre gode kamper uten uttelling, sier Wettermark.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.