Sigurd Ertsås, som har scoret seks mål på like mange kamper, tråkket over på torsdagens Dala-trening.

Nå kan søndagens kamp mot HamKam stå i fare.

- Foten er hoven, og jeg har fått den bandasjert. Nå ligger jeg med foten høyt, sa Ertsås til HA-sporten torsdag kveld.

Fredag formiddag var Dala-spissen til behandling hos fysioterapeut, og Ertsås var mer optimistisk med tanke på å rekke søndagens kamp.

- Jeg har hatt kompress på den helt siden i går. Fysioen sa det så bedre ut i dag, og at det er sjanser for at jeg kan rekke kampen, sier Ertsås.

Han forteller at han lenge trodde det så helt umulig ut med tanke på å rekke kampen.

- I natt hadde jeg veldig sterke smerter. Men i dag er det bedre. Og hvis jeg fortsetter framgangen, så tror og håper jeg at jeg kan spille, smiler måltjuven, som får besøk av fysioterapeuten igjen lørdag for videre behandling.

Torsdag kveld fortalte Ertsås at han var i de beste hender på hjemmebane, og at han regnet med å få mer enn god nok pleie.

- Kona er sykepleier, så jeg hører på hva hun sier. Foten skal være fryktelig vond for å holde meg unna den kampen. Jeg har veldig lyst til å være med på den matchen, sa Ertsås, som blinka seg ut Kamma-kampen tidlig da han valgte å si ja til Brumunddal.

- Det er den matchen jeg har mest lyst til å være med på, innrømmer han. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.