Det sto 1-0 til Brumunddal etter de første 45 minuttene.

Rosenborg 2 styrte det meste av spillet, men det var Tor Torgersen som var nærmest scoring (!) Målvakten skjøt ut fra eget felt, og ballen spratt ekkelt for Julian Faye Lund, og til slutt gikk den i tverrliggeren og ut på motsatt side. En ellevill scoring ble reddet av metallet.

- Jeg har aldri fått så godt treff før. Ballen spratt ikke før på 16-meterstreken, og jeg trodde nesten at den skulle gå inn. Sigurd var der, men fikk ikke tak i ballen, sier Torgersen med et smil.

Henrik Lehne Olsen, som kom fra HamKam tidligere i uka, scoret Dalas goal. Stian Nyhus la ballen ut til modølen, som banket den inn i motsatt kryss.

ertsås-goaler 

Rosenborg 2 åpnet andreomgangen best, men igjen var det Dala som skulle få den første scoringen.

Sigurd Ertsås luktet på en langpasning, og målvakt Faye Lund rotet det til for seg selv. Ertsås løp fra en forsvarsspiller og satte inn ballen fra kloss hold.

Like etterpå ble Rune Pettersen felt på en corner, og Ertsås gikk fram for å ta straffen. Den satte han ned til høyre for seg selv, og målvakten gikk motsatt vei. Dermed 3-0 på Sveum.

- Vi blir løpende mye i første omgang, men vi løper ikke riktig. I andre bruker vi fysikken vår bedre, og da løser det seg. De blir frustrerte, og det tjener vi på, sier Torgersen.  

før kampen:

I dag skal Brumunddal forsøke å ta tre livsviktige poeng hjemme mot et ungt Rosenborg 2-lag.

Trener Fred Leo Nysæter gjør én forandring fra laget som fikk 5-0-maling mot Elverum lørdag: Sigurd Ertsås erstatter suspenderte Stanley Ihugba.

- Jeg gleder meg stort til å spille fra start, sier Ertsås.

- Vi forventer å styre kampen, og jeg tror vi skal være det beste laget. Vi skal spille som et kollektiv, noe vi ikke var da vi tapte mot Elverum sist, sier Nysæter.

Brumunddal slo Rosenborg 2 1-0 da lagene møtte hverandre i Trondheim i mai.

Dalas lag (4-2-3-1): Tor Torgersen - Torgeir Strand Osmo, Håkon Aalmen, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen - Henrik Lehne Olsen, Gulbetin Güven - Vegard Ruud, Stian Nyhus, Jonatan Helmersen - Sigurd Ertsås.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00