Han har spilt for HamKam i mange sesonger, men fikk ikke altfor mange sjanser. Derfor valgte Kristian Eriksen å bytte klubb. Nå nyter han tilværelsen med en sentral rolle hos rivalen. I dag spilte han mot gamle lagkamerater for første gang.

- Det var selvfølgelig litt rart å spille mot HamKam, men jeg er storfornøyd med Brumunddal Fotball. Jeg har fått masse spilletid, så jeg skal jobbe på videre, så skal dette bli morsomt, sier Eriksen.

Tam 1. omgang

For det var ikke mye sting i Dala-angrepet mot grønnbuksene fra Briskeby. Bortsett fra straffebommen i førsteomgang, og noen skudd fra distanse etter hvilen, kom ikke Brumunddal til de helt store mulighetene.

- Vi startet kampen dårlig, men kom oss veldig da vi fikk satt inn det høye presset vi ønsker å bruke, sier Eriksen, som fikk se lagkamerat Vegard Ruud bomme på straffe etter 13 minutter.

- Vi kunne ledet etter straffa, men i stedet fikk vi et baklengsmål hvor Tor (Torgersen) krasjer og glipper ballen i feltet, sier Eriksen, om situasjonen hvor Ivar Sollie Rønning satte inn 1-0.

- aldri fornøyd med tap

Heller ikke etter pause kom bortelaget godt i gang. Og nok en gang måtte Eriksen se hans tidligere medspillere juble for scoring.

- Det ble det samme i 2. omgang, jeg vet ikke hvorfor og har ingen god forklaring på hvorfor vi ikke er med fra start.

Etter 2-0-scoringen til Franck Semou virket Kamma fornøyde, og samtidig litt slitne. Da benyttet Brumunddal seg av muligheten til å ta over kampen.

- Jeg føler vi hever oss og spiller greit. Jeg har blant annet tre brukbare muligheter, Sier Eriksen og fortsetter:

- Jeg er aldri fornøyd med tap, men vi får ta med oss det positive.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.