Han har spilt for HamKam i mange sesonger, men fikk ikke altfor mange sjanser. Derfor valgte Kristian Eriksen å bytte klubb. Nå nyter han tilværelsen med en sentral rolle hos rivalen. I dag spilte han mot gamle lagkamerater for første gang.

- Det var selvfølgelig litt rart å spille mot HamKam, men jeg er storfornøyd med Brumunddal Fotball. Jeg har fått masse spilletid, så jeg skal jobbe på videre, så skal dette bli morsomt, sier Eriksen.

Tam 1. omgang

For det var ikke mye sting i Dala-angrepet mot grønnbuksene fra Briskeby. Bortsett fra straffebommen i førsteomgang, og noen skudd fra distanse etter hvilen, kom ikke Brumunddal til de helt store mulighetene.

- Vi startet kampen dårlig, men kom oss veldig da vi fikk satt inn det høye presset vi ønsker å bruke, sier Eriksen, som fikk se lagkamerat Vegard Ruud bomme på straffe etter 13 minutter.

- Vi kunne ledet etter straffa, men i stedet fikk vi et baklengsmål hvor Tor (Torgersen) krasjer og glipper ballen i feltet, sier Eriksen, om situasjonen hvor Ivar Sollie Rønning satte inn 1-0.

- aldri fornøyd med tap

Heller ikke etter pause kom bortelaget godt i gang. Og nok en gang måtte Eriksen se hans tidligere medspillere juble for scoring.

- Det ble det samme i 2. omgang, jeg vet ikke hvorfor og har ingen god forklaring på hvorfor vi ikke er med fra start.

Etter 2-0-scoringen til Franck Semou virket Kamma fornøyde, og samtidig litt slitne. Da benyttet Brumunddal seg av muligheten til å ta over kampen.

- Jeg føler vi hever oss og spiller greit. Jeg har blant annet tre brukbare muligheter, Sier Eriksen og fortsetter:

- Jeg er aldri fornøyd med tap, men vi får ta med oss det positive.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00