Hamar
Brumunddal setter nå sin lit til at 45 år gamle legemiddelkonsulenten skal ha den rette medisinen, slik at bunnlaget Dala skal unngå nedrykk til 3. divisjon.
Dette ble klart etter at det lørdag ble offentliggjort at Kai Kristiansen måtte slutte som trener i klubben i sin første sesong.

Alle prosesser

I går var ikke Wettermark tilgjengelig for å gi noen kommentar, men da vi snakket med ham lørdag sa 45-åringen at han ville at alle prosesser med de involverte trenerne skulle være over før han tok stilling til å ta over Dala.
- Dala er spesielt for meg, men jeg synes det er vanskelig å involvere meg i noe før jeg vet at alt er på plass i forhold til de andre trenerne også. Det er en grei regel overfor trenerkolleger, sier Erik Wettermark.
Nå er det avklart. Karsten Thune og Bjørn Brungot blir ikke med videre.

Nei fra Thune og Brungot

- Både Erik selv og vi i Brumunddal ønsket å ha med de to videre, men begge føler at de er en så sterk del av teamet til Kai Kristiansen at de valgte å si nei, og vi respekterer det valget de har tatt. Derfor skal vi nå se etter andre kandidater innen klubben, sier sportslig leder Tom Søgård.
Søgård sier han er glad for å ha Erik Wettermark tilbake.
- Erik var positiv da vi tok kontakt, og derfor har vi også raskt blitt enige. Vi er helt sikre på at dette er en god løsning. Det var et ønske fra spillerne og klubben. Grunnen er helt enkel: Han kjenner gutta. Han kjenner klubben. Han har gjort en formidabel jobb for oss før, og bare den tryggheten det gir, betyr mye for psyken til de som nå skal prestere gjennom en lang høst.

Kommet med innspill

- Erik har på den korte tiden vi har snakket sammen kommet med mange gode innspill og tanker på hvilke små justeringer som må gjøres for at vi skal vinne kamper igjen. Han er godt oppdatert på enkeltspillere og laget som sådan, og vet godt hva han går til, sier Søgård
Nå er det altså klart for et comeback for Wettermark, som bortsett fra et hvileår i 2006 har hatt ulike trenerroller i Dala-fotballen siden 2002 - og i fem av dem har han vært hovedtrener.
Det var også Wettermark som trente laget opp i 2. divisjon senest i 2009.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.