I andre omgang fikk tidligere Storhamar-spiller sin debut i Dala-drakt. En bedre start i sin nye klubb, kan en ikke få.

Utrolig morsomt

Simen Haugen bøttet inn mål for Storhamar i forrige sesong. I lørdagens kamp brukte han 14 minutter før første mål var i boks.
- Det var utrolig morsomt. Tempomessig kan det ikke sammenlignes med Bondeligaen. Dette ga slik mersmak, at jeg skal fortsette å gi jernet for en plass i startelleveren, sier Simen Haugen.
Spissmakker Jonatan Helmersen var ikke noe dårligere. Med to mål og glitrende spill, er unggutten i rute.
Det var måten begge to spilte sammen, som imponerte. Den ene møtte, mens den andre løp i bakrom.
Jonatan sto for en målgivende og to mål. Simen med en målgivende og ett mål.

Lure Wettermark

Trener Erik Wettermark startet med Aleksander Melgalvis og Jonatan Helmersen på topp.
Det fungerte dårlig. Aleksander kom ikke til sin rett som spiss. I pausen flyttet han Aleksander ned på midtbanen og Simen Haugen inn på topp.
Det endret kampen totalt. Bortelaget ble løpende imellom i de første 45 minuttene. Etter hvilen var det Kongsvinger som fikk den jobben.
- Det vi presterte i andre omgang var veldig bra. Jeg ble nesten blank i øya av det jeg så av det nye spissparet. I tillegg fikk Aleksander vist sitt gode spill. At vi slipper inn fem mål, er selvfølgelig ikke bra, men jeg tar med meg det mest positive og det var måten vi spilte framover på banen, sier trener Wettermark.
Lillehammer-duoen Øystein Kvello og Andreas Hovemoen, samt tidligere HamKam-spiller Eiven Hølmo Solberg, fikk også sine debuter i Dala-drakta. Kvellos bidrag på dødballer, kan avgjøre enkeltkamper til sommeren. Dalas første mål, stusset Kvello til en umarkert Rune Pettersen, som fikk en veldig enkel jobb med å sette inn 1-0-målet.
Trener Wettermark fortsetter og spille med kun tre mann bak. Med så løpssterke kantspillere som Fredrik Haave Andersen og Jonas Kojedal Bye, er det lett å skjønne treneren.
Hos Kongsvinger var det en som framhevet seg. Nemlig firemålsscorer Magnus Solum.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.