Dermed er en liten overgangssaga over. 

- De kommer ikke til å spille for oss, og det er synd, sier sportslig leder i Brumunddal, Hans Ødegård.

falt ikke på plass

Han forteller at klubben satte flere forutsetninger for at de to skulle få spille for Brumunddal denne sesongen. De var ønsket, men klubben hadde selv ikke økonomi til å betale spillerne.

Dermed har man blant annet sjekket ut en løsning hvor agenten kunne stå for lønna.

- Vi har jobbet hardt med dette lenge, og vi satte noen forutsetninger. De har ikke falt på plass, og derfor må vi si nei, sier Ødegård.

Erfarne agenter HA-sporten snakket med tidligere, mente dette var langt inn i gråsonen, og Ødegård sa den gang at de måtte sjekke regelverket. Han vil ikke si hva overgangene til slutt strandet på.

- Det vil jeg ikke kommentere konkret, men vi hadde noen forutsetninger, sier han.

jobber videre

Dermed er Dala-stallen to færre, og klubben vil se seg om etter andre løsninger.

- Vi har to færre i stallen enn det vi ideelt sett skulle hatt, så innenfor de rammene vi har jobber vi videre, sier Ødegård.

- Er det mye spillerom?

- Det er ikke mye spillerom, men mulighetene er der, avslutter sportslig leder.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.