Brumunddal
Rune fikk en belastningsskade i hælen i fjor høst. Den skaden tok ikke Rune og Brumunddal alvorlig nok. Det har Dala-stopperen fått svi for i hele vinter, men nå ser han bare forover.

Har liten tid

Brumunddal åpner serien mot Tønsberg hjemme om 14 dager. Det store spørsmålet for trener Kai Kristiansen nå, er om Pettersen rekker å komme i form.
- Det er klart det blir en kamp mot klokka. Dette var første kamp på lenge for Rune, så vi får se om han rekker seriestart. Men det var godt å se at han er i gang, sa Kristiansen.
Dessverre så var ikke Moelven noen målestokk for Brumunddal. 11-0 sier det meste.
Rune Pettersen sa det slik etter kampslutt.
- Kanskje det var bra for meg at det var så dårlig motstand i den første kampen. Jeg fikk vel ingen svar i denne kampen. Å spille midtstopper mot et lag som ikke hadde noe å stille opp med offensivt, er rimelig enkelt. Det viktigste for meg nå, er få godfølelsen tilbake. Jeg er ganske lettrent, så vi få se om jeg rekker seriestart, sa Pettersen.

Til Sverige i dag

Brumunddal reiser til Kalstad og Sverige i dag. Der venter fire treninger og en kamp mot Kalstad tirsdag.
- Jeg vet ikke om jeg får spille fra start i den kampen. Det er opp til trener Kristiansen. Jeg skal bare gi jernet i alle treningene framover, så får vi se om det holder, sa Rune Pettersen.

Mange fikk vist seg fram

Selv om det var ren overkjørsel i samtlige 90 minutter, var det flere som meldte seg på.
17 år gamle Jakob Ekre som kom fra Nes før denne sesongen, spilte til tider stor fotball. Den lille tekniske spilleren fikk fritt spillerrom og gjorde som han ville i den omgangen han spilte. To fine mål og glitrende spill, gjør at trener Kristiansen fikk et nytt navn på blokka over spillere som vil inn på A-laget.

Adrian Thun god igjen

Adrian Thun er en av spillerne som skal score for Brumunddal denne sesongen. På 45 spilte minutter viste han hvorfor han er hentet til Brumunddal. Fire fine mål, tyder på at Thun er i rute før serien starter.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00