BRUMUNDDAL: Som HA-sporten skrev lørdag, satte ledelsen i Molde mye inn på å få Ole Gunnar Solskjærs siste spisstilskudd spilleklar til annetlagskampen mot Dala.
Dessverre for Dala lyktes de med det. For det var nettopp Vini Dantes som var forskjellen på de i to lagene.
Og brasilianeren presenterte seg umiddelbart.
Dantes smelte til på et skudd skrått fra 16-meteren etter bare fire minutters spill, og ballen duppet ned via tverrliggeren i motsatt hjørne.

Ulike oppfatninger

Dala-trener Erik Wettermark karakteriserte både den scoringen og Dantes 2-0-mål fra en retur som billige mål.
- Det første målet var nærmest et innlegg, mener Wettermark.
Dala-keeper Christian Aarbogh Bjerke var av en helt annen mening enn treneren sin:

Drømmeskudd

- 1-0-målet kom på et drømmeskudd. Dantes snudde seg og smelte til. Ballen duppet ned og gikk via tverrliggeren i motsatt hjørne. Dette var en You Tube-scoring som han neppe gjør om igjen, mener Dala-keeperen.

Ballen var sleip

På brassens 2-0-scoring måtte keeper-Christian gi retur:
- Skuddet fikk en lei stuss. Jeg forsøkte å slå ballen ut, men den var sleip og ble slått opp i været i stedet. Det var heller ingen utespillere som fikk ballen unna, sier Dala-målvakten.
Det var Moldes første mål som ødela mye for Dala. Scoringen etter bare fire minutters spill, gjorde sitt til at laget kom på etterskudd fra start av.

På høyde spillemessig

Spillemessig var Dala absolutt på høyde med gjestene. De hadde ballen vel så mye som Molde, spilte periodevis god fotball, men slet med bevegelsen og effektiviteten i den siste tredjedelen av angrepsspillet.
- Det er kjett å tape en slik kamp. Vi måtte begynne å jage etter at de tok en tidlig ledelse. Vi har flere sjanser, noen av dem er også gedigne, som vi bør sette, mener Dalas bestemann Aleksander Melgalvis.

To, tre farlige skudd

Selv hadde han to, tre farlige susere av noen langskudd som skjøt fart på det regnglatte kunstgraset.
- Det første skuddet trodde seg skulle gå i mål. Det gikk via en Molde-spiller, og skiftet retning, slik at Molde-keeperen egentlig burde ha gått til den andre siden, smiler Melgalvis.

Kampen om opprykk

- Med dette tapet røk vel håpet om å være med i opprykkskampen også, men vi skal ta oss skikkelig sammen og gjøre det vi kan for å bli like bra som i fjor da vi ble nummer tre, sier Aleksander Melgalvis, som syntes det ble svært så bløtt å spille etter hvert.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.