- Jeg hadde ikke vært skadet på tre år da jeg fikk en smell i hofta på slutten av fjorårssesongen, sier den tidligere Raufoss-spilleren.

Skaden satt i hofteleddet, og det smertet på framsiden av låret.

- Først ble det antatt at skaden var en strekk, så var det snakk om krampe. Da jeg oppsøkte landslagets fysioterapeut Thomas Ødegård, fant vi svaret. For en måned siden fikk jeg satt ei sprøyte kortison, og nå føles det bra, sier Edgar som kan se tilbake på tre gode treningsøkter uten smerte.

Frustrerende

- Jeg håper marerittet er over nå. Det er frustrerende å komme til en ny klubb og være skadet når en er innstilt på å gjøre en god jobb, sier Eldar.

Han tror han kan komme raskt i form etter å ha gjort en god treningsjobb i vinter.

Den nye Dala-spilleren er tiltenkt en av de to spissplassene i Erik Wettermarks 3-5-2-system.

Eldar er bokført med sju U21- og tre U19-landskamper for Bosnia-Hercegovina.

29-åringen, som er samboer med Storhamars Maja Jakobsen, er mest kjent som Lyn-spiller, men har også vært innom Strømsgodset, Bærum, Pors Grenland, Modum, Lørenskog og Raufoss på sin vei til Brumunddal.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.