Eldar kommer nå fra Raufoss Fotball der han har spilt de siste sesongene. Før det har han erfaring fra både Tippeligaen (15 kamper for Lyn) og han har ca 100 kamper i Adecco for Strømsgodset og Pors, skriver Brumunddal fotball på sine hjemmesider.

Eldar er vel fortsatt mest kjent for sine seks mål i en og samme UEFA-cup-kamp for Lyn på Ullevål der altså Lyn vant 6-0 og Eldar scoret alle sammen!

Eldar er opprinnelig fra Bosnia, men har bodd lenge i Norge. Han studerer nå på siste året på Lærerhøyskolen i Elverum. Han er forøvrig samboer med Maja Jakobsen, en av de toneangivende spillerne på Storhamars topplag i håndball.

- Jeg har alltid sett på Brumunddal som en veldig bra klubb, en klubb med et godt rykte og som det er stor entusiasme rundt. Jeg gleder meg veldig til å spille for klubben, sier Eldar som altså i dag signerte en 2-årskontrakt med Brumunddal.

Trener Erik Wettermark sier:
- Dette er en god spiller som kan tilføre oss erfaring og spiss-kompetanse offensivt. Han har gode referanser og jeg er ikke i tvil om at dette er en forsterkning for oss, sier Erik.

Kommentarer

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.