HAMAR: Dala-trener Erik Wettermark håper Brumunddal skal fortsette den samme positive trenden mot nordnorske lag når de møter Senja borte i morgen ettermiddag.
Byguttene fra Dala har nemlig slått Tromsøs andrelag 1-0, Mo 3-2 og Harstad 4-2 - i tillegg til HamKam.
- Jeg håper vi tar med oss selvtilliten fra kampen mot Harstad til Senja. Da kom vi tilbake og vant 4-2 etter at Harstad hadde innhentet 2-0-ledelsen vår, sier Wettermark, som regner med en tett og jevn kamp i nord.
Mindre motstanderfokus
Dala-treneren kjenner litt til styrker og svakheter hos Senja, men har fokusert mindre på motstanderne og mer på eget lag i år enn forrige gang Dala var i 2. divisjon. Piotr Gdak har imidlertid bidratt med noen fakta etter som han spilte for Senja i 2008, selv om det ikke er så mange av lagkameratene hans tilbake på årets lag.
Flere alternativer
Også Brumunddal vil sjekke spillermarkedet i ferieoppholdet. Wettermark synes stallen er sårbar for skader, og det har vært skadeperioder da han gjerne hadde hatt flere alternativer.
- Vi har bra med forsvarsspillere, men skulle gjerne hatt en midtbanespiller og en kant/spiss til, sier Wettermark.
Øyvind Melgalvis er tilbake i startoppstilling i forhold til de 11 som startet mot Harstad, og det betyr at Andreas Løseth Johansen starter på benken. Men han har som kjent en skummel evne til å avgjøre når han kommer inn litt ut i kampen.
Dala stiller slik: Christian Aarbogh Bjerke - Rune Pettersen, Magnus Nysveen, Eirik Olssen, Kjetil Gerhardsen - Vemund Brekke Skard, Piotr Gdak - Vegard Ruud, Lars Bredo Simensen, Aleksander Melgalvis, Øyvind Melgalvis - Jim Sørum Johansen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00