HAMAR: Dala-trener Erik Wettermark håper Brumunddal skal fortsette den samme positive trenden mot nordnorske lag når de møter Senja borte i morgen ettermiddag.
Byguttene fra Dala har nemlig slått Tromsøs andrelag 1-0, Mo 3-2 og Harstad 4-2 - i tillegg til HamKam.
- Jeg håper vi tar med oss selvtilliten fra kampen mot Harstad til Senja. Da kom vi tilbake og vant 4-2 etter at Harstad hadde innhentet 2-0-ledelsen vår, sier Wettermark, som regner med en tett og jevn kamp i nord.
Mindre motstanderfokus
Dala-treneren kjenner litt til styrker og svakheter hos Senja, men har fokusert mindre på motstanderne og mer på eget lag i år enn forrige gang Dala var i 2. divisjon. Piotr Gdak har imidlertid bidratt med noen fakta etter som han spilte for Senja i 2008, selv om det ikke er så mange av lagkameratene hans tilbake på årets lag.
Flere alternativer
Også Brumunddal vil sjekke spillermarkedet i ferieoppholdet. Wettermark synes stallen er sårbar for skader, og det har vært skadeperioder da han gjerne hadde hatt flere alternativer.
- Vi har bra med forsvarsspillere, men skulle gjerne hatt en midtbanespiller og en kant/spiss til, sier Wettermark.
Øyvind Melgalvis er tilbake i startoppstilling i forhold til de 11 som startet mot Harstad, og det betyr at Andreas Løseth Johansen starter på benken. Men han har som kjent en skummel evne til å avgjøre når han kommer inn litt ut i kampen.
Dala stiller slik: Christian Aarbogh Bjerke - Rune Pettersen, Magnus Nysveen, Eirik Olssen, Kjetil Gerhardsen - Vemund Brekke Skard, Piotr Gdak - Vegard Ruud, Lars Bredo Simensen, Aleksander Melgalvis, Øyvind Melgalvis - Jim Sørum Johansen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.