Brumunddal
- Jeg mener dagens stall i Brumunddal er god nok til å berge plassen i 2. divisjon, men på grunn av skader bør vi få inn noen offensive forsterkninger til høstsesongen. Jeg mener likevel at det er vår egen junioravdeling som skal være hovedleverandør av spillere til A-laget. Vi kan ikke legge opp til å rekruttere svensker, polakker og andre i stor stil. Derfor mener jeg at klubben må ansette de beste trenerkreftene de har på juniornivå, slik at spillerne er forberedt på best mulig måte når de skal ta steget opp på bestelaget.
Erik Wettermark har allerede bidratt til dette. Stammen i laget til Brumunddal i 2. divisjon, består stort sett av lokale spillere.
- Vi har en ung gjeng med ansiennitet og rutine. Det vi må legge vekt på nå, er at alle får et eierforhold til det vi skal drive med, sier Wettermark som i første omgang har skrevet på en kontrakt med varighet ut sesongen.
Hva det blir til etter den tid, vet verken han eller Brumunddal, men han lar det skinne igjennom at han kan være lysten på en fortsettelse.
- Per nå har jeg fokus på Brumunddal til den 20. oktober klokka 15. Får jeg ordnet meg slik at jeg kan kombinere trenergjerningen med min sivile jobb, kan det være mulig å gå på igjen som trener for klubben, sier han.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.