Den første omgangen var av den mindre underholdende sorten, der ingen av lagene klarte å sette et skikkelig preg på oppgjøret. Brumunddal hadde en del ball, mens Grorud var farlige på sine kontringer. 

- Stillestående

Etter hvert fikk også gjestene uttelling på kontring da Grorud-vingen fosset fram på venstresiden og fikk slått inn foran boksen og fant en medspiller. Vips 0-1. 

- Det ble mye stillestående i førsteomgang. Vi savnet bevegelse og klarte ikke skape nesten noe som helst, sier midtstopper Øystein Kvello. 

Heller ikke den andre omgangen startet forrykende. Dala-trener Erik Wettermark byttet etter hvert rundt på stort sett hele laget, slik at de fleste spillerne fikk prøvd seg. Etter hvert løsnet det også litt, da Dala plutselig fikk noen muligheter. Likevel trodde de fleste at kampen skulle ebbe ut i Grorud-seier. 

- Typisk treningskamp

Det ville dog ikke innbytter Erik Sigtbakken ha noe av. På frispark helt på tampen av oppgjøret limte han ballen nede til venstre for Grorud-keeperen og i nettmaskene. Kampen endte til slutt 1-1. 

- Vi har litt mer bevegelse i andreomgang og skaper i hvert fall litt flere muligheter. Treneren får prøvd ut mange nye spillere slik man skal i en typisk treningskamp. Bakover føler jeg vi hadde grei kontroll stort sett hele kampen. Spesielt i andreomgang, sier Kvello. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.