HAMAR: Bartosz Deregowski spilte tre kamper for Brumunddal tidligere i vår. Nå er han hentet på heltid for å styrke konkurransen på keeperplassen, som i utgangspunktet bare besto av Christian Aarbogh Bjerke.
Deregowski har fått jobb i Willberg Design Innredninger, og flytter til Brumunddal onsdag:
- Jeg gleder meg veldig. Dette er perfekt for meg, sier polakken, som har bodd i Årdal det siste året.
Bestekameraten og Brann-keeperen Piotr Leciejewski gifter seg til helgen. Det blir det siste den nye Dala-keeperen ser til Vestlandet på en god stund:
- Det passer veldig bra å komme til Brumunddal nå.
Til å begynne med er han klar for spill ut 2011. Men det ligger an til at det blir flere år på Sveum for den tidligere U-landslagskeeperen.
- Målet mitt er selvfølgelig å spille mest mulig. For lagets del har vi en jobb å gjøre i høst. Jeg mener vi er gode nok til å klatre på tabellen. Det bør være en målsettting for høsten, mener den nye sisteskansen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.