Motgang på banen, men også motgang i spillerstallen foran den viktige kampen mot Lillehammer lørdag.
Det ble nemlig tidlig klart at førstekeeper Bartosz Deregowski måtte stå over kampen. Polakken fikk trøbbel med brystkassa etter en trening og fryktet hjertetrøbbel. Derfor har han vært i Bergen for å få tatt en grundig hjertesjekk. Den foreløpige beskjeden derfra er at alt tilsynelatende er bra, men at sikre svar ikke kommer før mandag.
- Jeg ser frisk ut og føler meg frisk. Det kan ha vært snakk om stress eller noe slikt, sa Bartosz Deregowski til Hamar Arbeiderblad på Sveum.
Johan Wennberg måtte stå over mot Lillehammer på grunn av omgangssjuke.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.