Brumunddal
I spill og sjanser, ligger ikke Brumunddal noe etter sine motstandere i årets 2. divisjon, men har tapt nesten alle jevne oppgjør.

Må ha mange sjanser

Brumunddal produserte nok sjanser til å vinne kampen mot Birkebeieneren, men det vil seg ikke foran motstanderens mål.
Trener Erik Wettermark hadde heller ingen god forklaring på måltørken.
- Vi spiller bra helt til det avgjørende skuddøyeblikket. Der har vi prestert for dårlig over lang tid. Hvorfor det er slik, har jeg ikke noe godt svar på, sier Wettermark.
Med bare 26 scorede mål på 23 kamper, blir det ikke nok poeng til å overleve i 2. divisjon.
- Jeg er den første til å innrømme at det er for dårlig. Nå må vi bare konsentrere oss om de tre siste kampene. Det er viktig for oss og avslutte med stil. Også er det viktig for spillerne å få en seier eller tre, før Brumunddal tar fatt på vintertreningene, sier Erik Wettermark.

Gode enkeltspillere

Birkebeineren var ikke et lag Brumunddal skulle ha for stor respekt for.
At de ligger hele 21 poeng foran Brumunddal, var ikke mulig å se i lørdagens kamp.
Marius Holt herjet til tider med backfireren til bortelaget. Han scoret også hjemmelagets eneste scoring. Dessverre så ble han sendt til sykehus med en mulig muskelavrivning i låret, etter 55 minutter spill.
Gode var også makkerne Gaute Granmo og Fredrik Haave Andersen.
Bak på banen likte vi best midtstopper Rune Pettersen. Etter litt startvansker, spilte han seg stor opp.

Hva skjer nå

Vi spurte trener Wettermark om det er noen signaler om hvem som blir og ikke blir i klubben kommende sesong.
- Det har jeg ikke noe svar på. Nå får vi konsentrere oss om de tre siste kampene. Hvem spillere som blir med i 3. divisjon, er det ingen som vet i dag. Heller ikke min egen situasjon er avklart på dette området. Det er klart vi har lyst til å spille oss rett opp igjen, men så enkelt er det ikke. Vi får se an situasjonen litt om hva vi gjør. Det jeg vet er at vi skal gi alt i de neste kampene, avsluttet trener Erik Wettermark.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.