Brumunddal - Byåsen 1-1

- Når jeg trodde det ikke kunne bli verre etter kampene mot Sundet og Nardo, så blir det nettopp det her i dag. Dette er helt utilgivelig, for dette har vi snakket så mye om. Vi kan ikke gi bort frispark i siste øyeblikk slik vi gjør her, sier en skuffet Rune Pettersen, etter at nettopp det hadde skjedd.

I det fjerde overtidsminuttet klinket Byåsens Asgeir Snekvik nemlig ballen i nota fra 16 meter. Det som ikke skulle skje, skjedde.

- Jeg er utrolig skuffet og misfornøyd, sier Pettersen.

Frykter det kan utgjøre forskjellen

Nå har Brumunddal gitt bort poeng på overtid mot Nybergsund, Nardo og Byåsen. Det er seks poeng som kan vise seg å bli skjebnesvangre. 

- De seks poengene her kanvære forskjellen på å holde plassen i divisjonen eller rykke ned. Så enkelt er det, mener han.

Brumunddal tok ledelsen ved Gulbetin Güven etter 26 minutter og brukte resten av kampen på å rive og slite med seg alle poengene. Det så lenge ut til å lykkes, men slik ville det seg altså ikke til slutt.

- Vi jobber og sliter, det skal gutta ha kreditt for, men med ball så er vi ikke gode nok. Der må vi opp flere hakk, mener midtstopperen, som var en bauta for vertene.

Har ikke svar

Han har ingen svar på hvorfor Dala har vendt seg til den leie tendensen av å gi vekk poeng på overtid.

- Hadde jeg hatt noe svar så ville det vært enkelt å gjøre noe med. For det første må vi i hvert fall slutte å gi bort tåpelige frispark. Spesielt når vi blir så hardt presset.

Byåsen hadde overtaket mesteparten av kampen, mens Brumunddal løp sokkene av seg for at alle poengene skulle bli igjen på Sveum.

- Dersom jeg var Byåsen-spiller i dag, ville jeg nok ikke vært fornøyd med å reise hjem uten poeng. Det må jeg være ærlig på, sier Rune Pettersen.

Brumunddal ligger på 8. plass i sin avdeling etter oppgjøret.

Brumunddal (4-2-3-1): 

Stein-Erik Werven - Anders Ludvigsen, Rune Pettersen, Håkon Aalmen, Sverre Valset - Torgeir Strand Osmo, Gulbetin Güven - Vegard Ruud, Stian Nyhus, Jonatan Helmersen - Alen Krasnici. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.