Dala står med seks poeng og full pott etter to serierunder i 2. divisjon. Seieren mot Nardo satt langt inne, og hele laget må rette en stor takk til Christian Aarbogh Bjerke for seieren. Han leverte tre kjemperedninger i løpet av matchen. Med sin fantastiske redning fire minutterpå overtid ble han på mange måter kampens matchinner.

Honnør til hele laget

- Du må gi en honnør til hele laget, sier Christian rett etter kampslutt.

– Det er en fantastisk laginnsats som gir oss denne seieren. Vi har hatt stor fokus på det kollektivet gjennom forberedelsene til årets sesong, og i dag får vi lønn for strevet. Vi bygger hverandre opp til å yte det lille ekstra når beina blir tunge utover i kampen. Mange blir slitne i varmen, og vi blir for lave mot slutten av matchen. Likevel drar vi seieren i land. Herlig, sier Christian og gir tommelen opp til et takknemlig publikum på Sveum.

Rask forflytning

-  Litt om redningene?

- Jeg er i flytsonen om dagen, og gjør tre kjemperedninger. Min største styrke er raske forflytninger i feltet, og særlig den siste redningen på overtid er et godt bevis på det. Jeg er veldig fornøyd med eget spill og utrolig glad for poengene i dagens kamp. Vi har fått en kjempestart på sesongen, sier Christian til HA-sporten.

INGEN STOR KAMP

Dala spilte ingen stor kamp mot Nardo, og kampbildet ble ganske så kjedelig i store perioder. Mye av spillet foregikk på midtbanen, og unøyaktighet i mottak og pasninger preget matchen. Riktignok ble det skapt noen halvsjanser, men både innlegg og lange innkast ble for forutsigbare. Det gjorde det ganske enkelt for Nardo å avverge innenfor sin sekstenmeter.

SCORING AV ALEKSANDER

Med unntak av ett tilfelle. Etter 39 minutter feilberegnet Nardos keeper et overlegg, og Aleksander Melgalvis Andreaasen snek seg inn på bakerste stolpe. Aleksander har ofte bevist sin styrke i luftrommet, og hans vakre heading gikk i bue og inn i motsatt hjørne. Scoringen sikret Dala tre nye poeng, og laget ligger helt i toppen av tabellen med sin seks poeng etter to serierunder. 

KAMPFAKTA

SveumIdrettspark:

Brumunddal –Nardo (1 - 0) 1 – 0

Mål: 39 minutter: 1-0 Aleksander Melgalvis Andreassen.

Gule kort:

Nardo:

Brumunddal: 68 minutter – Rune Pettersen, 90 minutter –Øystein Kvello.

Hoveddommer: Henrik Andreas Grenå Pettersen, GresvikIF. 

Brumunddals lag:

Christian Aarbogh Bjerke, Jesper Sørum Johansen, ØysteinKvello, Rune Pettersen, Fredrik Haave Andersen, Christoffer Heier Solbakken,Andreas Hovemoen (84 minutter – Jim Sørum Johansen), Sindre Bjerkli (65minutter – Olav Muhlbradt Sveen), Erik Sigtbakken, Gaute Granmo og Aleksander MelgalvisAndreassen (60 minutter – Jonatan Helmersen).

Nardos lag:

Ola Hermann Opheim, Stian Skjeldnes Berre, Lars ArneTogstad, Mathias Lia Carlsen, Joakim Danielsen Solem, Håkon Inderhaug Hjelle,Albert Berbatovci, Magnus Aasarød, Jonas Schei Wiseth, Hans Kristian Nordvollog Emil Hansen (84 minutter – Sander Busch Sevaldsen).

452 betalende tilskuere.

I

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00