Hamar
- Vi har tatt kontakt med flere klubber som vi trodde kunne hjelpe oss, og det stemmer at HamKam er en av de klubbene, sier sportslig leder i Brumunddal fotball, Tom Søgård.
Ut fra det HA-sporten erfarer skal Brumunddal ha vært interessert i Fredrik Sjølstad og Emil Sildnes, som begge har fått lite spilletid for HamKam denne sesongen.
- Vi har lagt merke til et par spillere som har spilt lite, og hadde håpet på å få hjelp fra dem, men så langt har HamKam sagt nei.

Siste kontakt mandag

Søgård har også forståelse for situasjonen HamKam er i.
- Vi har full forståelse for at HamKam tenker på seg sjøl, og kjemper om opprykk til elite- serien. Det håper vi også de klarer.
Nå legger Dala ballen død med tanke på å få låne HamKam-spillere.
- Vi hadde siste kontakt mandag via sms. Svaret vi fikk gjør at vi dessverre ikke kommer til å jobbe videre med dette, sier den.

Bra for Sildnes

HamKams trener Vegard Skogheim innrømmer også at det har vært kontakt mellom klubbene:
- Det er riktig at de har vært interessert i å låne Sildnes, men vi har ikke råd til å miste noen nå. Vi trenger de spillerne vi har. Vi har 17 utespillere i A-stallen, og er for få til å låne bort noen.
Han innrømmer derimot at det hadde vært gunstig for Sildnes å spille 2. divisjonsfotball.
- Det hadde vært bra for Sildnes sin del, hvis man skal tenke kun for ham, men vi er sårbare for skader, sier HamKam-treneren som samtidig også bekrefter at Elverum fotball har vært i kontakt med klubben for å låne spillere.
Skogheim innrømmer også at han hadde en dialog med Kai Kristiansen tidligere i sommer, da han var Dala-trener.
- Jeg snakket litt med Kai om at de kunne låne en spiller, hvis vi får inn flere folk. Det har ikke skjedd, og vi har ikke økonomi til å hente spillere. Da kan vi heller ikke låne ut noen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00