Dala har testet tre svenske fotballspillere. Bare Johan Wennberg besto den første prøven, og får nå en ny sjanse til å vise seg fram.
Den offensive spissen Mathias Glenc med fortid i Asyriska og kantspilleren Max Eurenius (fra collegefotball i USA) er ikke med i Dalas videre planer, men Kai Kristiansen ønsker å se Johan Wennberg (20) i kamp.
- Wennberg er en ung, sentral midtbanespiller som har slitt med å få spilletid i Degerfors, sier Dala-trener Kai Kristiansen.
Brumunddal ble tipset av spissen Peter Samuelsson, som selv fikk en restart på fotballkarrieren sin da han var i Brumunddal.
- Han har en bra pasningsfot og er fotballklok, og det virker også som om han er en typen som kan gli godt inn i spillergruppa, sier Kristiansen, som først og fremst ser på typen og holdningene når svensken får sjansen mot HamKam førstkommende søndag.
Brumunddal er også på jakt etter midtstopper. Rune Pettersen er ute med skade, og Kristiansen tror i hvert fall februar vil gå før han er tilbake. Og hvis Eirik Olsen velger Ull/Kisa etter prøvespill denne måneden, har Dala bare 17-åringen Torgeir Strand Osmo, Raymond Lundquist og Jesper Sørum Johansen som aktuelle stoppere.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.