Brumunddal gjestet avdelingens beste hjemmelag på Moan kunstgress, til det som skulle vise seg å bli en meget vanskelig bortekamp for de hvite og blå.

Åpnet svakt

Det tok ikke mange minuttene før bortelaget havnet på hæla. Levanger gikk ut i hundre og presset Dala tilbake. Kun en god Christian Aarbogh Bjerke i Dala-buret holdt gjestene inne i kampen.

Levanger-presset avtok etter et kvarter, og Brumunddal spilte seg mer og mer inn i kampen. De tok tak i ballen, og fikk til mellomromspillet sitt, men slet med den siste pasningen som skulle åpne opp Levanger-forsvaret. 

Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0. Et rettferdig pauseresultat.

- Vi kom veldig dårlig i gang, men spilte oss inn i kampen og sto godt i formasjonen vår, sier Brumunddal-trener, Stein Rune Solbakken.

Holdt stand etter pause

Levanger gikk for et tidlig ledermål etter pause, og kjørte kampen etter hvilen. Men som i den første omgangen holdt Dala unna, denne gangen uten å slippe til all verden av sjanser.

- Vi visste det kom til å bli kjør, men vi var godt forberedt på det etter pause, sier Solbakken som dessverre fikk se eget lag kløne det til i sluttminuttene - igjen.

For med ni minutter igjen på klokka laget bortelaget et unødvendig frispark i farlig posisjon utenfor egen sekstenmeter. Simen Sandmæl stilte seg opp, og dundret ballen i vinkelen. Et vakkert frisparkmål.

Brumunddal måtte svare og sendte naturlig nok alt av folk opp i angrep. Da ble det tynt bakover og den færøyske landslagsspilleren Kaj Leo í Bartalsstovu fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 2-0.

Hadde trua på poeng

- Det var veldig unødvendig å gi bort det frisparket rett før slutt. Vi hadde mange mann på riktig side, så det var egentlig ingen farlig situasjon, sier Solbakken etter kampslutt.

Treneren hadde lenge trua på poeng mot topplaget, men måtte se poengene glippe i sluttminuttene nok en gang.

- Vi møtte et godt lag, som et litt bedre enn oss for tiden, sier Solbakken som nå er redd laget må kikke ser mer over skuldra enn se oppover på tabellen.

- Vi må tenke på å få nok lag bak oss på tabellen nå, det blir hovedfokuset.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.