Med seier kunne Dala vært oppe på tredjeplass og var klare favoritter før møte med Træff og var klart best på Sveum uten å være på toppnivå. 

Saihou Jagne fortsatte å banke inn mål og satte oppskriftsmessig inn 1-0 før pause. Brumunddal åpnet andreomgang best og gikk for 2-0, men klarte aldri å øke ledelsen. I stedet utlignet bortelaget og fikk med seg ett poeng fra Sveum.

Dagens gladsak var at Peder Jensbak Nysæter får sin debut for Brumunddal. 16-åringen har spilt godt for både guttelaget og Brumunddal 2 i 4. divisjon og fikk noen minutter på høyrekanten.  

- Jeg synes det var rotete. Selv på en dag der vi presterer under pari skal det være seier mot et lag som Træff. Vi er skuffet over resultatet og prestasjonen, sier Dala-trener Kevin Knappen. 

- Vi har hatt en god treningsuke og jeg ser ikke helt den råskapen og lekenheten i dag som på trening. Jeg forventer at vi scorer mer enn ett mål og skaper litt mer i en sånn type kamp, fortsetter Knappen.

Han synes ikke at Dala sliter med favorittstemplet. 

- Vi ønsker å være så gode at vi er favoritt i de fleste kamper. I dag virker det som vi ikke er hundre prosent. Vi evner ikke nok og det er ikke nok sprut og vi må se på hva som er grunnen til det, forteller Knappen. 

Brumunddal var soleklare favoritter før kampen mot Træff i dag. 1,40 var oddsen Norsk Tipping har satt på Dala. Men hjemmelaget gjorde ikke nok for å vinne kampen. 

Dala stiller med følgende lag: Christian Aarbogh Bjerke - Torgeir Strand Osmo, Håkon Aalmen, Rune Pettersen, Fredrik Haave Andersen - Christoffer Heier Solbakken, Franck Semou, Andreas Hovemoen - Gulbetin Guven, Jonatan Helmersen, Saihou Jagne. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.