Brumunddal har vært skadeutsatt denne våren, og det ser heller ikke ut til å bedre seg nevneverdig foran toppmøtet med serieleder Levanger på Sveum søndag.

I en A-stall på 21 utespillere har Erik Wettermark benyttet 18 i de tre første seriekampene, og to av dem som ikke har fått sjansen, Eiven Hølmo Solberg (brudd i foten) og Anders Ludvigsen, har vært ute med skader.

Overtråkk for Christoffer

I går var Christoffer Heier Solbakken til sjekk etter overtråkket han pådro seg mot Gjøvik - med beskjed om at han ikke spiller fotball de neste to ukene.

- Det har gått framover de siste dagene. Mandag gikk jeg på krykker, og torsdag kunne jeg gå på beinet. Det dreier seg om et strekt leddbånd på innsiden av ankelen, og nå venter jeg bare på at hevelsen skal gå ned igjen, sier Brumunddals midtbanespiller.

Christoffer har slitt med en annen beinskade i hele vinter, men den er nå bedre enn på lenge.

Jesper med skulderskade

Dala-trener Erik Wettermark tror at Jesper Sørum Johansen blir borte enda lenger.

- For Jespers vedkommende kan det fort dreie seg om tre, fire uker etter å ha pådratt seg en avrivning i skulderleddet, sier Wettermark om stopperen sin.

Kvello neppe med

Dala-treneren regner heller ikke med å få med Jespers stopperkollega, Øystein Kvello, mot Levanger.

- Øystein har pådratt seg en strekk i leggen og har vært ute halvannen uke. Levanger-kampen kommer nok for tidlig for hans vedkommende, sier Wettermark og fortsetter med å fortelle at Sindre Bjerkli er sjuk.

Men han håper og tror Aleksander Melgalvis vil være tilbake mot Levanger.

Ellers kan Dala-treneren glede seg over at Jonatan Helmersen er klar igjen etter smellen han fikk i hodet mot Gjøvik-Lyn - og ikke minst at Helmersen kom seg gjennom 6. mai i år uten å bli skadet. Som kjent brakk han beinet to år på rad på den samme datoen.

Kampen er flyttet

Opprinnelig skulle Dala og Levanger-kampen spilles i morgen, lørdag. Den er flyttet til søndag på grunn av at Levanger spilte cupkamp mot Ranheim i går kveld.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.