Brumunddal har vært skadeutsatt denne våren, og det ser heller ikke ut til å bedre seg nevneverdig foran toppmøtet med serieleder Levanger på Sveum søndag.

I en A-stall på 21 utespillere har Erik Wettermark benyttet 18 i de tre første seriekampene, og to av dem som ikke har fått sjansen, Eiven Hølmo Solberg (brudd i foten) og Anders Ludvigsen, har vært ute med skader.

Overtråkk for Christoffer

I går var Christoffer Heier Solbakken til sjekk etter overtråkket han pådro seg mot Gjøvik - med beskjed om at han ikke spiller fotball de neste to ukene.

- Det har gått framover de siste dagene. Mandag gikk jeg på krykker, og torsdag kunne jeg gå på beinet. Det dreier seg om et strekt leddbånd på innsiden av ankelen, og nå venter jeg bare på at hevelsen skal gå ned igjen, sier Brumunddals midtbanespiller.

Christoffer har slitt med en annen beinskade i hele vinter, men den er nå bedre enn på lenge.

Jesper med skulderskade

Dala-trener Erik Wettermark tror at Jesper Sørum Johansen blir borte enda lenger.

- For Jespers vedkommende kan det fort dreie seg om tre, fire uker etter å ha pådratt seg en avrivning i skulderleddet, sier Wettermark om stopperen sin.

Kvello neppe med

Dala-treneren regner heller ikke med å få med Jespers stopperkollega, Øystein Kvello, mot Levanger.

- Øystein har pådratt seg en strekk i leggen og har vært ute halvannen uke. Levanger-kampen kommer nok for tidlig for hans vedkommende, sier Wettermark og fortsetter med å fortelle at Sindre Bjerkli er sjuk.

Men han håper og tror Aleksander Melgalvis vil være tilbake mot Levanger.

Ellers kan Dala-treneren glede seg over at Jonatan Helmersen er klar igjen etter smellen han fikk i hodet mot Gjøvik-Lyn - og ikke minst at Helmersen kom seg gjennom 6. mai i år uten å bli skadet. Som kjent brakk han beinet to år på rad på den samme datoen.

Kampen er flyttet

Opprinnelig skulle Dala og Levanger-kampen spilles i morgen, lørdag. Den er flyttet til søndag på grunn av at Levanger spilte cupkamp mot Ranheim i går kveld.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00