Fagernes
Det kladder for Brumunddal om dagen og spesielt foran motstanderens mål. Klare målsjanser ble sløst vekk.

Må sette sjansene

Adrian Thun med skudd fra sju åtte meter traff ikke mål. I tillegg hadde han en lobb fra få meter, alene med keeper. Rune Pettersens hodestøt traff keeperen fra fem meter. Jim Sørum Johansen suser fra 20 meter, traff metallet og over. I tillegg til tre, fire andre store sjanser.
Trener Kai Kristiansen sa det slik etter kampslutt.
- Det er helt klart foran motstanderens mål vi sliter mest. Med så mange sjanser, skal vi sette både to og tre baller i kassa. Men vi er ikke i flytsonen om dagen. I tillegg mangler vi kvalitet med ball. Vi mangler spilleren som kan holde på ballen og roe ned spillet i perioder, sa Kristiansen.

Trodde på poeng

Både før og under kampen, trodde trener Kristiansen på poeng.
- Selv om vi møtte serielederen, var dette en kamp vi burde ha tatt poeng i. Vi skulle krige, prege kampen og score mål. Vi har hatt godt tak på Valdres de siste årene. Valdres har ikke scoret på oss her oppe. Den statistikken sprakk dessverre i denne kampen, sa Kristiansen.

Må fortjene marginene

Kaptein Øyvind Melgalvis var heller ikke fornøyd etter kampslutt.
- Vi hadde ikke marginene på vår side. Skal vi vinne så tette kamper, må vi gjøre oss fortjent til det. Men med så mange sjanser, skal vi sette en eller flere baller i nettet. Vi har vunnet kamper med langt færre sjanser enn det vi produserte i denne kampen, sa kaptein Melgalvis.

Har ikke ledet i år

Etter spilte 360 minutter av årets serie, har ikke Brumunddal ledet i noen av dem. Det kan ha innvirkning på lagets prestasjoner. Enten ligger Brumunddal likt med motstanderen i målprotokollen, eller så må laget jage en redusering. Det kan nok stresse noen av spillerne.

Sterk vind

Kampen bar preg av sterk vind. Ingen av lagene klarte og utnytte den til sin favør, og det ble mye tilfeldigheter gjennom hele kampen.
Førstkommende lørdag tar Brumunddal imot Gjøvik på Sveum. Klarer Dala og knekke koden foran motstanderens mål, kan årets første seier komme.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.