HAMAR: Brumunddal var gode den første halvtimen, dog uten å produsere de klare sjansene, på det harde naturgrasdekket på Ski stadion.
Men da Patrik Karoliussen sendte Follo til 1-0-ledelse etter at Dmytro Yampolskyy hadde blitt taklet utenfor egen 16-meter, falt Dala mer eller mindre sammen.
Deretter fortsatte Follo å score det vi kan kalle billige mål.
2-0: Øystein Grini fikk stå helt alene på 12-13 meter å heade inn et frispark.
3-0: Fitim Azeni fikk vende opp alene på 20 meter, og skuddet var vel ikke av det umulige slaget.
Det var før pause.

Etter pause

4-0: Etter fem minutter i 2. omgang la Anders Jahnsen på til 4-0 på et skudd som Christian Aarbogh Bjerke ikke hadde noen heldig hånd om.
Det hadde han imidlertid noen minutter senere da Daniel Pedersen kom alene mot Christian.
5-1: Da var det Sverre Berg Ofstad som kom mutters alene med Dala-keeperen-og avgjorde kampen.

- De scoret på alt

- De scoret jo på alt og er veldig effektive. Jeg synes Follo får litt for enkle mål, og det fjerde og femte kommer fordi vi kjører offensivt. Vi var rett og slett udyktige og uheldige foran begge målene i denne kampen, mener Dala-kaptein, Øyvind Melgalvis.

Kollektiv for dårlig

Vemund Brekke Skard vil heller ikke bortforklare tapet, selv om Follo ganske sikkert hadde større fordel av å spille på naturgraset enn kunstgraslaget Brumunddal.
- Vi gjør en for dårlig kollektiv jobb i forkant av målene, mener midtbanespilleren.

- Burde vært mer kyniske

Målscorer Aleksander Melgalvis ser lyspunkter i de første 20 minuttene og at Dala greide å heve seg i 2. omgang.
- Vi har bra trykk fram til Follo scorer. Da rakner det, Hvorfor, har jeg ikke noe godt svar på, men vi burde nok ha spilt mer kynisk på ei slik matte, mener Aleksander Melgalvis.
Follo spilte mer kynisk. De slo mye langt, og kom da også til mange kontringer.

Ikke noe topplag

- Follo er ikke noe topplag. De var effektive, men resultatet sier mest om innsatsen vår, mener Dala-trener Erik Wettermark.
- Hvorfor blir det slik?
- Vanskelig å si. Vi var ok de første 20 minuttene. Da var vi i ferd med å få til noe, men så scorer de, og vi detter i bevegelse og press. Og jeg må si at de scorer for enkle mål. Kan vi ikke hindre sånne scoringer, blir det tøft for oss. Det er ingen tvil om at målene preger denne kampen, sier Wettermark.
Han startet med Øyvind Melgalvis på venstrevingen - som en lav kant. I 2. omgang valgte han å satse på en større spiss og kjørte inn Michell Haidari på topp. Samtid var Øyvind tilbake sentralt på midtbanen, og det var utvilsomt en styrke for Brumunddal.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00