- Det sier vel litt om kampen når laget taper 2-0 og keeperen blir kåret til banens beste spiller, sier Christian Aarbogh Bjerke til HA-sporten.

Han holdt definitivt Dala inne i kampen i 1. omgang med flere solide redninger. Spesielt reaksjonsredningen på skuddet til Michael Karlsen etter åtte minutters spill var imponerende. Likeledes var han påliteligheten selv da Brynjar Snekvik hadde en stor sjanse etter 23 minutter.

Men da et Rødde-innlegg fra venstre passerte hele Dala-forsvaret, måtte også Christian melde pass da Michael Karlsen styrte ballen i mål.

Heller ikke 2-0-målet, som kom på merkelig vis etter en rekke Dala-feil, kunne Aarbogh Bjerke gjøre noe med.

- Jeg vet ikke om det var innlegg eller skudd, men ballen skrudde utenfor meg og i mål, og jeg hadde ingen sjanser til å avverge, fastslår målvakten, som synes Rødde vant en svært fortjent seier.

- Når spillerne ikke er skrudd på mentalt, går det sånn. Rødde var bedre enn oss på det meste, sier Christian Aarbogh Berge som regner med å fortsette i Dala. Han har i alle fall kontrakt også neste sesong.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.