Etter kampen mot Elverum i helga, gjorde Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter det klart at de jobbet knallhardt for å få på plass en ny mann i laget. 

I dag bekrefter klubben at Zie David Yacouba Coulibaly er klar for spill.

- Han har bra fysikk og er en spisstype som skiller seg litt fra de andre vi har i stallen, sier Fred Leo Nysæter.

Brumunddal-treneren er strålende fornøyd med signeringen sin.

- Vi har hatt David på blokka en god stund og vi er kjempefornøyd med å ha han på plass. Jeg synes det hadde vært veldig moro om han hadde utviklet karrieren sin videre i Brumunddal. Han er absolutt en spiller vi har trua på, sier Dala-treneren.

1996-modellen er spiss, men kan også spille på høyrekanten. Han har vært en del av Vålerengas A-stall, samt spilt andredivisjon og interkrets i klubben. I 2014 spilte Coulibaly andredivisjon for Drøbak Frogn. Han har også hatt et opphold i Lyn.

- Jeg merker at han har gått en god skole i Vålerenga. I tillegg er han en ålreit type som er fin å ha med å gjøre.

I fjor scoret 20-åringen ett mål på tolv kamper for Vålerenga 2.

Yacouba Coulibaly vil være disponibel allerede mot Rosenborg 2 torsdag.

- Det ligger i kortene at han skal få en mulighet til å vise seg fram ganske raskt, sier Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.