Engelskmennene Nathan Chibueze Okoye og Bobby Ray Vaughan har trent med Brumunddal tidligere i vinter, og deltok også på klubbens treningsleir i Tyrkia, der de blant annet var med å tape 2-1 for FC Altay fra Kasakhstan.

- De har trent med laget tidligere i vinter og deltok på treningsleiren der de viste at de komplimenterer stallen på en veldig god måte, skriver Brumunddal Fotball på sine hjemmesider.

agentene betaler lønna

Brumunddal Fotball gikk samlet med et underskudd på 1,1 millioner i fjor, og på årsmøtet kom det frem at A-laget alene sto for 400.000 av de røde tallene.

Det ble derfor meldt om overgangsstopp, og det var ikke ventet at Kevin Knappen ville få midler til å forsterke stallen ytterligere. Men nå har man altså funnet en løsning.

Og den har du neppe hørt om før. Det er nemlig agentene som vil betale lønna til Okoye og Vaughan.

- Engelskmennene vil lønnes av sin egen agent og Dala har kun kostnader til husrom, skriver klubben.

stallen komplett

I tillegg hentes Mahad Abdillahi opp fra klubbens rekruttstall, og komplimenterer dermed årets Dala-stall. Av 20 utespillere i stallen og 2 keepere, er 11 lokale spillere, 7 regionale og 4 utlendinger.

- Nå har vi to solide og nær komplette staller som helt klart vil styrke oss gjennom en lang sesong, melder klubben på sine hjemmesider.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.