Brumunddal - Valdres 0-2 - Vi var antakeligvis preget av at det var den første kampen vår i 2. divisjon. Dette var langt unna det vi kan, og nå er serieåpningen heldigvis over, sa Dala trener Erik Wettermark etter 0-2 for Valdres.
BRUMUNDDAL: - Kjedelig, sa Marius Holt etter Brumunddals premièretap.
Dala-spissen Marius Holt ble sittende igjen lenge ute på kunstgraset på Sveum og tenke gjennom det som hadde skjedd i de første 90 minuttene av Brumunddals 2010-sesong i 2. divisjon.
Kampen hadde absolutt ikke blitt slik han hadde ønsket.
- Passet ikke meg
- Vi fikk liksom ikke til noe, og det var ingen kamp som passet meg; mange lange framspill og luftdueller med midtstopperne til Valdres, sier Dala spissen, som trives best når han får små stikkere som han kan utfordre forsvarerne på.
Marius syntes det virket som om Brumunddal ikke turte ikke å brette ut spillet slik laget har gjort det i treningskampene.
- Glemme fort
- Det var tungt å ikke få i gang spillet vårt. Kanskje var det nerver i den første kampen. Uansett blir det viktig at vi nullstiller oss fort. Det er lenge siden vi har spilt så dårlig som i denne kampen, så dette må vi glemme fort, mener Holt.
Han synes Valdres var tøffere i duellspillet enn lørdagens Dala-utgave.
Preget av alvoret
Dala-trener Erik Wettermark tror spillerne kunne være preget av alvoret i seriepremièren. Det syntes han å se spesielt den første halvtimen.
- Nå er vi heldigvis ferdig med serieåpningen, sier Wettermark.
- Vi fikk det rett og slett ikke til sånn vi kan. Vi greide ikke å holde ballen i laget og skape noe eget spill. Det ble stort sett løfting av ballen fram til Valdres’ midtstoppere. I tillegg vant de både på første- og andreballene. Det gikk absolutt ikke som jeg hadde trodd, og dette er noe av det dårligste vi har gjort i vår, sier Wettermark.
Han regner med at Dala skal komme langt sterkere tilbake, og summerte opp lørdagens kamp slik: - Vi ville og prøvde, men fikk det ikke til.
Jevnere kamp
I banespillet var kampen ganske så jevnspilt, og Valdres skapte ikke så veldig mye mer enn Brumunddal, men valdrisene var svært effektive. De scoret på to av tre sjanser i 1. omgang, og begge gangene var det fotrappe Vegard Øverlie som stakk fra passive Dala-karer både på midtbanen og i forsvaret. På 2-0-målet virket også Dala-keeper Christian Aarbogh Bjerke en smule passiv.
Heller ikke i 2. omgang skapte de så mye mer enn hjemmelaget, og igjen var det Vegard Øverlie som var på farten. Denne gangen med et godt skudd som gikk via stanga og ut
Marius Holt hadde den største Dala-sjansen, men som han sa:
- Hadde jeg hatt dagen, så hadde jeg nok hatt et bedre touch på ballen også...
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00