Brumunddals elleverlag i J14-klassen har allerede vunnet sine to første kamper i Norway Cup, og nå venter en stor og spennende utfordring for jentene: TV-kamp på hovedbanen på Ekebergsletta. 

Lagleder Arne-Henrik Sandnes forteller at det er en spent, men kampklar gjeng som skal møte Hornindal i morgen.

- Noen av jentene er nervøse, mens andre gleder seg stort. Jeg tror det blir kjempemoro for alle, og det er gøy for oss å få den matchen, sier Sandnes.

TV 2 har heller ikke ligget på latsiden med info om spillerne. 

- Vi har blitt bedt om å sende inn informasjon om spillere, byen og alt mulig. Det blir som å spille en proffkamp, sier han.

Nå er jentelaget allerede kvalifisert for sluttspillet, og Sandnes håper laget kan gå hele veien.

- Det er 64 lag som stiller i pulja, og det er en internasjonal turnering. Vi håper å komme så langt som mulig. Brumunddal har kun vunnet Norway Cup én gang tidligere i løpet av de mange årene, og det var i 2006, sier Sandnes. 

Brumunddal har med fire lag i turneringen. 

J14s sjuerlag tapte 3-2 for Skånland tidligere i dag.

G14-laget slo Averøy 4-0 tidligere i dag, og de kan ta seg videre dersom de slår OS TF i neste matchn.

Sjuerlaget tapte derimot 7-0 for Sogndal 2.

Morgendagens TV-kamp starter 12.30.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.