HAMAR: Brumunddal tar i mot Frigg og har mye å spille for når laget på plassen foran kommer på besøk. I fjor var det best i den intern konkurransen mellom Raufoss, Lillehammer og Dala, både på plassering og i tilskuersnitt, og vant Eidsivas lokale konkurranse. I år får tre av fire lag premie.
I år har Elverum føringen når det gjelder poeng, men Erik Wettermark har ikke gitt opp.
- Vi har kamper igjen mot de lagene som ligger rundt oss på tabellen. Etter Frigg venter Lillehammer og Elverum, og vi ønsker å komme så høyt som mulig, sier Wettermark.
I vårsesongen hadde Dala like mange sjanser som Frigg, men tapte 3-0 i Oslo.
- Det er en kamp som har gått inn i historiebøkene, og som vi har glemt. Frigg er imidlertid et uforutsigbart lag fordi de endrer mye. Seriekampen ble helt annerledes enn en treningskamp før sesongen.
Wettermark har igjen fire kamper som Dala-trener, og vil gjerne pushe lget til en skikkelig avslutning. Til Frigg-kampen er både Kjetil Gerhardsen og Lars Bredo Simensen aktuelle, mens Vemund Brekke Skard er opptatt med bryllup. Øyvind Melgalvis eller Olav Sveen går inn i midten.
- Ellers går nok Eirik Olssen i forsvaret, fastslår Wettermark.
Elverum skal på tur til Vestlandet for å møte bunnlaget Herd. Hjemmelaget kan i teorien redde plassen ved å vinne de tre siste kampene, mens Elverum kan få en opptur og tre poeng igjen, men Bærum og Kristiansund er henholdvis åtte og fem poeng foran med tre kamper igjen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00