Brumunddal startet kampen godt, men etter fem minutter var det slutt. Da det var spilt 20 minutter sto det 0-2 til Kisa, og senere 0-3. Håkon Aalmen reduserte til 1-3 på en corner, men da la Ole Kristian Langås på til 1-4 rett før pause. Ull/Kisa var det klart beste laget før pause, og nivåforskjellen syntes godt ute på Sveum-matta.

I den andre omgangen fortsatte Ull/Kisa å kjøre kampen, og de la på til 1-5 etter 56 minutter, før Kristoffer Ødemarksbakken avsluttet målshowet til 1-6 etter 60 minutter. Brumunddal var ikke oppe på det nivået som kreves for å spille mot et førstedivisjonslag, og tapte fortjent. Spesielt på dødballer slet Kevin Knappen sine gutter, og hadde store problemer med å hamle opp med Skogheims spillere inne i boksen.

Skuffet Knappen

Kevin Knappen var skuffet etter kampen.

- Dette ble pinlig etter hvert. Vi er ikke så fremme i skoa som vi burde vært.

Han forteller om for mange enkle baklengsmål

- Vi gjør fantastisk mange egne feil, og det blir litt komisk. Noen av baklengsmålene er helt utrolige, forteller en skuffet Knappen etter kampen.

Skogheim fornøyd

Vegard Skogheim var fornøyd etter kampen.

- Jeg er veldig fornøyd, og spesielt at vi klarer å holde oss så profesjonelle som vi gjør. Jeg er litt overrasket over hvor stor nivåforskjellen var. Det hadde jeg ikke forventet, fortalte Skogheim etter kampen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.