Brumunddal
- Vi både håper og tror at vi skal vinne. En seier vil være en god start med et nytt trenerteam. Og en seier er akkurat det vi trenger nå, sier Sørum Johansen og poengterer at stemningen i gruppa er god slik den også var under Kai Kristiansen.

Ingen store endringer

Selvsagt er det blitt enkelte endringer med nye trenere, men disse endringene er ikke store, ifølge Sørum Johansen: - Vi skal fortsatt spille i lengderetningen, og ellers er mye som det var før. Vi har kanskje fått litt mer offensiv frihet enn vi hadde før. Vi har også trent mer på stor bane enn vi gjorde tidligere. Ellers handler det om å ha det moro og skape noe sjøl, akkurat slik vi også fikk beskjed om av Kai Kristiansen.

Solid jobb på forhånd

Verken Sørum Johansen eller trenerne Øyvind Teslo og Jan Tonny Pettersen, har noe å utsette på den jobben som er gjort med sesongforberedelsene i Brumunddal.
- Det er lagt ned en stor og god jobb forut for sesongen, sier Teslo som synes det er synd at sesongen utviklet seg som den gjorde i de første kampene.
- Jeg kan ikke sette fingeren på noe som er gjort galt verken før eller i første del av sesongen. Jeg tror det heller begynte å dreie seg om en mental greie når vi ikke vant fotballkamper. Vi spilte gode førsteomganger, men torte ikke følge opp etter hvilen. Vi spilte mer og mer mentalt bundet etter hvert som tapene meldte seg, glemte rett og slett det vi hadde gjort på trening og fikk ei real mental sperre. Hva som er grunnen skal jeg ikke ha sagt noe om. Vi har hatt den samme gruppa med gode fotballspillere hele vegen, men vi har ikke vært i stand til å vippe kampene vår veg, sier kapteinen og legger til: - Vi må slutte å tenke konsekvenser.

Aldri noen krise å tape

Det lyder som søt musikk i Øyvind Teslos ører: - Vi må få ned skuldrene og ha det moro. Det utløser ingen krise om vi taper fotballkamper. Vi må aldri glemme at det vi driver med bare er en hobby, men vi ønsker selvsagt å vinne fotballkamper.
Teslos og Pettersens menn går ut i en 4-3-3-formasjon mot Lillehammer. Noe lag får vi ikke, men Teslo varsler at Jonas Kojedal Bye og Erik Sigtbakken spiller.
- Begge har gjort sine saker bra på trening i det siste og er klar for innhopp. Det er ergerlig for dem som mister plassene sine, men det er slik det skal være, sier Teslo som er fornøyd med det han har sett av sine nye elever de to siste treningsukene.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.