Brumunddal-jentene, som spilte TV-kamp mandag, har tatt seg videre til kvartfinalen.

I åttedelsfinalen møtte de et sterkt Lørenskog-lag, og det var kun en god 2. omgang som reddet laget fra å ryke ut.

Lørenskog ledet lenge, men Dala utlignet i 2. omgang, og i ekstraomgangene var det Dala som var sterkest.

Dermed møter de Tertnes klokka ni i morgen.

– Vi har hatt noen fantastiske 2. omganger i løpet av turneringen, og det var det som reddet oss igjen, sier trener Per Arne Granum Pedersen.

Brumunddal har scoret 12 mål i løpet av turneringen, og 11 av scoringene har kommet i løpet av 2. omgang.

– Jentene er godt trente, og det får vi igjen for. Vi kom til finalen i Sør Cup i fjor, og jeg tror vi har tatt med oss mye nyttig derfra.

Jeannie Andersen scoret 1-1-målet, mens Nora Larsen avgjorde da ekstraomgangene nærmet seg straffer.

Treneren vil framheve to spillere.

– Målvakt Susanne Tåsåsen har vært utrolig god, og det samme har kaptein Karoline Sandnes vært. Nå går jentene for gull, sier treneren til HA-sporten torsdag kveld.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.